Tips for god diettmat

Diettmat:
Egg:
Under tilberedning (Eggerøre eller omelett):
Salt og pepper
Hvitløkspulver
Knorr kjøtt og grillkrydder! (Anbefales på det sterkeste!)
Noen liker Knorr sitt aromat krydder også
Hakk gjerne opp løk paprika etc også for å få en mer spenstig omelett eller eggerøre 😀

Tilsett alltid krydder i slutten av stekingen. Hvis du gjør det med en gang så får du brun/grå og lite appetittvekkende eggerøre.

Etter tilberedning:
Ketchup (Grønn Idun)

Potet:
Under tilberedning:
Salt og pepper
Rosmarin
Oregano
Paprikapulver

Etter Tilberedning:
Sukkerfri ketchup (eks Grønn Idun)

Ris:

Under koking:
Hot Curry
Hvitløkspulver
Opphakkede grønnsaker (små terninger)
Gulrøtter
Opphakket Chilli

Etter tilberedning:
Sukkerfri Ketchup (eks Grønn Idun)


Kylling:
Under steking:

Krydderet Chilli explotion
Salt og pepper (Anbefales uansett…)
Krydderet Chicken and steak
Diverse urter
Paprikapulver.

Etter tilberedning:
Sukkerfri ketchup (eks Grønn Idun)
Slender Chef Sweet Chilli
Slender Chef Spicy Garlic
Slender Chef Chipotle mayo
Slender Chef Indian Curry
Slender Chef Barbeque

Karbonadedeig:
Under tilberedning:
Krydderet Chilli explotion
Salt og pepper (Anbefales uansett…)
Krydderet Chicken and steak

Etter Tilberening:
Sukkerfri ketchup (eks Grønn Idun)
Slender Chef Spicy Garlic!
Slender Chef Barbeque

Hvis du har Egg og ris på planen så anbefaler jeg og steke risen med egg og karbonadedeig med salt og pepper.

Torsk:
Under tilberedning:
Chilli Explotion
Sitronpepper
Salt og pepper

Jeg pleier også å steke torsken tørr, for så å tilsette grønnsaksblanding (Erter, gulrøtter etc)

Etter tilberedning:
Mer salt og pepper. Hehe

Relaterte innlegg

nb_NONorwegian